Little Known Facts About بیماری سلیاک را چگونه درمان کنیم.
Little Known Facts About بیماری سلیاک را چگونه درمان کنیم.
Blog Article
● تنها راه برای افراد مبتلا به بیماری سلیاک برای جلوگیری از علائم این است که گلوتن را از رژیم غذایی خود حذف کنند.
معمولا از نشاسته گندم به عنوان یک عامل ترکیبی در قرصها و کپسولها استفاده میشود. همچنین گلوتن در برخی مکملهای گیاهی و تغذیهای، خمیردندانها، دهانشویهها و محصولات آرایشی مانند رژ لب وجود دارد.
همان طور که اشاره شد، سلیاک یک بیماری خود ایمنی است. در حالی که عدم تحمل گلوتن نوعی واکنش آلرژی در کودکان محسوب می شود. اگر چه مصرف گلوتن در هر دو بیماری باعث علائم و نشانه های مشابهی می شود، اما گلوتن در افراد مبتلا به بیماری سلیاک می تواند به بافت روده آسیب وارد کند.
مدفوع چرب، بدبو و زرد رنگ معمولاً نشانه چربی بیش از حد است. این امر همچنین می تواند ارتباط مستقیمی با یک اختلال سوء جذب مانند بیماری سلیاک داشته باشد، زمانی که بدن مواد مغذی کافی را جذب نمی کند.
● افراد مبتلا به بیماری سلیاک با مصرف گلوتن دچار التهاب و درد در روده می شوند.
مدفوع بیشتر غذای هضم نشده، پروتئین ها، باکتری ها، نمک ها و سایر موادی است که توسط روده ها تولید و آزاد می شوند.
ترند زیبا و پر سر و صدای دنیای گوشوارهها رو از دست نده
تست خون: انجام تست خون برای اندازه گیری آنتی بادی های ضد اندومایزیا و ضد گلیادین انجام میشود و دارای انواع مختلف است.
انواع میوهها و سبزیجات خرد شده یا پوره شده مانند آووکادو، موز، هلو، پوره سیب زمینی یا سیب زمینی شیرین
به ویژه اگر در خانواده سابقه بیماری سلیاک وجود دارد، احتمال ابتلای کودک به آن بسیار بالاست. سلیاک یک بیماری ژنتیکی است که میتواند از پدر و مادر به کودک منتقل شود.
نشانههای سلیاک همیشه گوارشی نیستند و در بعضی افراد به شکل خارش پوست، ضعف، کم خونی و فقر آهن، کاهش تراکم استخوانها و پوکی استخوان، درد مفاصل، سردرد و ایجاد زخم در دهان ظاهر بیماری سلیاک از پدر به ارث میرسد یا مادر میشوند.
در بسیاری از غذاها، داروها و محصولاتی که روزانه مصرف میشوند، گلوتن وجود دارد. داروهایی مانند داروهای تجویزی و بدون نسخه و ویتامینها و مکملها ممکن است دارای گلوتن باشند.
با این حال، شواهد اکنون نشان می دهند که مقادیر متوسطی از جو به طور کلی بی خطر هستند، مشروط بر اینکه گلوتن جو در طول فراوری حذف شده باشد.
بیماری سلیاک در حقیقت نوعی حساسیت به پروتئین موجود در گندم و جو، برخی از حبوبات مثل عدس، لوبیا، ذرت، سویا و… میباشد.